måndag, augusti 25, 2008

Det här med tuttar

Tuttar. Bröst.
Finns det något som lockar mer än det? En liten syv bröstvårta?
Vad porrigt det låter, men det är väl sånt som händer alla i det här kyliga landet. Jeesuus!

Det riktiga är nice, men kan man förfalska det riktiga till något bättre så är det också helt okej. Men det måste kännas och se verkligt ut. Men det viktigaste är väl att lura ögat.
Ett par bröstinlägg i BHn, en uppblåsbar BH, silikon eller saltlösningar. Man kan väl stoppa in det mesta i tuttarna. Men blomjord kanske inte är att rekomendera.

Men som min pappa alltid sagt:
"Det finns inget som gör en mer besviken än när en vacker kvinna man släpat med sig hem klär av sig och hela bilden man målat upp av henne liksom rinner av samtidigt som hon klär av sig. Strumpbyxorna åker av och hennes lår fläskar ut. Rumpan blir tio gånger så stor och tuttarna är som bortblåsta. Och så fort man pussar lite på henne trillar ansiktet av".

Det bästa är väl ändå att vara sig själv.
Varför låssas ha stora bröst när man i själva verket inte har det? Varför släpa med sig en kille hem som älskar stora bröst och sen göra honom besviken? Även om inlägget ligger inanför huden så tror jag att han blir lite besviken. Det är liksom genetiskt det här.

Män vill helst ha stora bröst på sin kvinna, för hon kan producera asmycket mjölk till hans kommande barn. Och till hans brors barn. Och sina kusiners barn. Alla barn ska väl få snutta på hennes tuttar! Hoho jaja. Naturen är Smart. En undernärd och för smal kvinna kan inte menstruera, hennes kropp säger "STOPP, jag kan inte ta hand om ett barn nu". Men en rund och snygg kvinna i sina bästa år, hon kan klämma ur sig tusen barn om hon vill. Och har man lite fett på rumpan och låren, brukar det sitta en hel del på brösten också.
Marilyn Monroe
VS
2008

Inga kommentarer: